Köpvillkor

hos
Johanssons Home

Villkor

Säljare av samtliga varor på denna webbplats är: Johanssons Företagsgrupp AB/Johanssons Home Kyrkogatan 4 742 32  Östhammar Orgnr 556726-8775 Tel 0703618817 info@johanssonshome.se

Alla priser i vår webbutik anges i svenska kronor inklusive moms. Inget minimibelopp vid beställning i butiken. För att beställa ska du ha fyllt 18 år.

Vår betalpartner, Klarna, garanterar din säkerhet vid köp i vår butik.

Kontakta alltid oss först om du av någon orsak skulle vara missnöjd med varorna eller av någon annan anledning skulle vilja returnera dem.

Frakt

Frakt kostar 49 kronor. Fraktfritt gäller vid order med ett varuvärde på minst 1000,-.

Leverans

Leveranstiden är normalt 2-7 arbetsdagar. För beställningsvaror är leveranstiden ca 1-8 veckor. Har du beställt varor med olika leveranstider, så skickas din beställning när alla varor finns hemma. Men vi håller gärna en kommunikation om den bästa lösningen.

Alla leveranstider är preliminära och kan variera, vi gör allt vi kan för att du ska få din vara så snart som möjligt men det kan uppstå tillfällen då våra leverantörer ej håller tidsplanen, vilket då kan innebära en leveransförsening av din vara. Eventuella leveransförseningar meddelas till dig efter lagt beställning via mail.  

Leveransen aviseras via e-post eller sms. För närvarande levererar vi bara inom Sverige.

För paket som inte hämtas ut, debiteras du en avgift på 250,- (för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift). Dessa returer betraktas ej som utnyttjande av ångerrätten! 

Av miljöskäl återanvänds emballage om möjligt

Restorder

Vår ambition är att alla de varor ni har beställt, ska levereras tillsammans. Om någon vara som beställts skulle vara restnoterad, meddelar vi er beräknad leveransvecka.

Fellevererad eller defekt vara

En produkt som är fellevererad eller defekt vid leveranstillfället, ska anmälas inom 7 dagar genom mail till info@johanssonshome.se. Vi står för returfrakten i dessa fall.

Vi ansvarar ej för skada som orsakats av transportföretaget. Vid synlig transportskada måste kunden anmäla detta direkt till utlämningsstället. Kontrollera därför alltid paketet medan du är kvar på utlämningsstället. Ser du en uppenbar skada på kartongen eller hör att det skramlar misstänkt, öppna paketet när du är kvar på utlämningsstället. Personalen där anmäler att kartongen är skadad. Sen tar du kontakt med oss via mail.

Beställningsvara

Om produkten har angetts som en beställningsvara innebär det i allmänhet att vi inte har produkten i lager utan vi beställer hem den när vi har fått din order.

Observera att det ej är öppet köp eller bytesrätt på beställningsvaror.

Öppet köp / Retur

Vi tillämpar 14 dagars ångerrätt (Distanshandelslagen) om du vill byta eller ångra ditt köp. Gäller intakt, oanvänd  vara i obruten orginalförpackning. Bifoga även eventuella orginalhandlingar samt dina kunduppgifter. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Du som kund står för fraktkostnaderna vid byten och återköp.

Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan sätter vi in pengar på ditt konto inom 30 dagar. Vi förbehåller oss rätten att vid en eventuell retur av vara, göra ett värdeminskningsavdrag om varans skick har förändrats i sådan utsträckning att den inte längre går att sälja till en annan kund utan att göra ett avdrag på försäljningspriset. Går fakturatiden ut innan vi har hanterat din retur, går du in på Klarna.se eller via appen och bestrider fakturan själv.

Du väljer själv vilket fraktbolag du använder när du skickar tillbaka paket. Använd en tjänst avsedd för leverans till företag då vi inte har möjlighet att hämta ut paket hos ombud. OBS! skickar du ett paket till ett ombud kommer det automatiskt gå tillbaka till dig.

Skicka det till:
JohanssonsHome 
Kyrkogatan 4
742 32 Östhammar

Övrig information

De produktbilder och informationstexter som finns tillgängliga återspeglar varan så gott det går. 

Vi reserveras oss för eventuella fel som kan förekomma på sidan och kan inte heller garantera att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. 

Vi reservera oss mot eventuella felskrivningar, slutförsäljning och felaktiga priser. 

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du har frågor eller behöver hjälp med din beställning. Maila oss på info@johanssonshome.se.