Så här började egentligen vårt äventyr

från tanke till idé till att förverkliga något, är ibland inte så långt...

Flyttlasset gick från storstaden

Vi är en Stockholmsfamilj som för tolv år sedan sålde lägenheten och packade bilen för att flytta till en mindre stad i norra Roslagen. Där och då var kanske inte allt så genomtänkt utan vi var glada och hade köpt världens mysigaste gård, mitt inne i ”stan”.

Jaha, vad gör vi nu då?  Så småningom väcktes tanken att  bygga ett hotell? Varför inte! Det var en resa som var fantastisk men också något av det ”värsta” vi någonsin hade gjort.

16 rum senare stod vi med ett hotell som hade gett oss möjligheten att kunna inreda med våra idéer och den stil som vi tyckte passade in på vårt lilla gårdshotell.

Under dessa år har vi mött så många mysiga människor som också gett oss jättefin feedback på inredningen;  ”var har ni köpt den”,  ”åh va mycket roliga grejer” , ”vilken trevlig idé”. Det var nog det som sådde ett litet frö.

Att starta en webbutik och fylla den med inredning och roliga prylar som vi själva verkligen gillar och som vi också använder i inredningen på hotellet.

Eftersom vi älskar inredning, ska det bli så kul att få jobba med det lite mer på daglig basis.

Vi har i webbutiken en kategori som heter ”först till kvarn” där vi lägger ut saker som vi snubblar över och oftast bara finns i ett exemplar. Det är lite så vi själva har letat inredning till hotellet genom åren.

Vi är mycket stolta  och glada över att har blivit återförsäljare till några av våra favoritleverantörer och det känns så kul att presentera deras produkter i vår webbutik.

Varmt välkomna in till JohanssonsHome
önskar
Cattis & Johan